088 0101 200 [email protected]

Als verhuurder is het cruciaal om je huurwoning te onderscheiden in de competitieve vastgoedmarkt. Een gebied waar je snel punten kunt scoren, is de keuken. Potentiële huurders waarderen een eigentijdse en goed uitgeruste keuken. Daarom delen we vandaag enkele inspirerende keukenupgrades voor verhuurders om jouw huurkeuken naar een hoger niveau tillen.

 

Keukenupgrades voor verhuurders

 

Moderne apparatuur

Niets trekt potentiële huurders meer aan dan een keuken voorzien van de nieuwste apparatuur. Overweeg om je oude fornuis te vervangen door een glanzende inductiekookplaat of investeer in een energiezuinige vaatwasser. Moderne apparatuur zorgt niet alleen voor een visuele upgrade, maar maakt het dagelijkse leven van je huurders ook efficiënter.

 

Slimme opslagoplossingen

In een wereld waar ruimte kostbaar is, zijn slimme opbergoplossingen essentieel. Overweeg het toevoegen van uittrekbare lades, draaiende hoekkasten of zelfs een slimme voorraadkast. Hierdoor lijkt de keuken niet alleen georganiseerd, maar biedt het ook voldoende ruimte voor de keukengerei van je huurders.

 

Stijlvolle verlichting

Verlichting kan de sfeer in elke ruimte drastisch veranderen. Upgrade je keuken met moderne, energiezuinige verlichting om de ruimte op te fleuren. Hang bijvoorbeeld een stijlvolle hanglamp boven het keukeneiland of plaats dimbare led-strips onder de kasten voor een subtiele en moderne uitstraling.

 

Trendy tegelwerk

Tegels zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een statement maken in de keuken. Kies voor trendy, patroonrijke tegels om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen. Of ga voor tijdloze metro tegels voor een strak en modern effect. Een nieuwe backsplash kan wonderen doen voor de algehele uitstraling van je keuken.

 

Duurzame materialen

Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar ook een investering in de toekomst. Overweeg om duurzame materialen zoals bamboe, gerecyclede glazen werkbladen of gerecycled metaal toe te voegen aan je keuken. Dit niet alleen vanuit milieubewustzijn, maar het spreekt ook steeds meer huurders aan.

 

Frisse verflaag

Soms is een verse laag verf alles wat nodig is om nieuw leven in een ruimte te blazen. Kies voor lichte, neutrale kleuren om de keuken groter en helderder te laten lijken. Of voeg een accentkleur toe aan een accentmuur voor een speels effect.

 

Met deze slimme en inspirerende keukenupgrades voor verhuurders ben je klaar om de huurwaarde van je pand te verhogen en je keuken in een echte eyecatcher te veranderen. Jouw investering zal niet alleen resulteren in tevreden huurders, maar ook in een stijlvolle keuken die de tand des tijds doorstaat. Cheers op een jaar vol keukenplezier en vele jaren van nog meer inspiratie!

 

Een keuken uit voorraad

Ben je in verbouwing en ben je spoedig op zoek naar een keukenblok? Of wil je graag meer informatie over een keukenblok die uit voorraad geleverd wordt? Wil je als bedrijf meer weten over projectkeukens? Bij Keukenwarenhuis.nl kun je online een afspraak maken en de showroom is op afspraak geopend voor B2B klanten.

We leveren voorgemonteerde Duitse A-merk keukens uit voorraad. Deze zijn in iedere maat en opstelling direct uit voorraad leverbaar. Naast dat voorraadkeukens in heel veel gewenste opstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze snel leverbaar en gunstig in prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om een keuken of apparatuur te reserveren. Neem daarvoor een kijkje op de website of vraag hiernaar bij een van onze adviseurs. Wil je nu of in de toekomst een B2B aankoop doen? Maak dan hier een afspraak.

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest