088 0101 200 [email protected]

Een keuken zonder grepen of ook wel de greeploze keuken. Je komt het in de moderne ontwerpen steeds vaker tegen en geheel terecht, want het is mooi. Wat zijn dan de voordelen van een keuken zonder grepen? We hebben het voor je op een rijtje gezet…

In welke stijl is een greeploze keuken?

Een keuken zonder grepen is modern en strak. Daarbij geeft het ook een heel andere uitstraling wanneer een keuken grepen heeft. Het is iets om over na te denken. Houd je bijvoorbeeld van een minimalistisch ontwerp? Dan is het een goede kans om eens te kijken naar greeploze keukens. Ze komen in veel verschillende kleuren en materialen. Van glans tot mat, voor ieder wat wils.

Wat doet het met de uitstraling?

Door te kiezen voor een greeploze keuken krijgt je keuken een ruimtelijkere uitstraling. De grepen kunnen niet meer ‘breken’ en daarom lijkt de keuken al snel groter dan hij eigenlijk is. Daarbij zijn die strakke kastdeuren ook heel gemakkelijk schoon te maken. Er is namelijk geen greep meer waar je omheen moet poetsen of waar je achter kunt blijven hangen.

greeploze keuken grijs

De nadelen

Natuurlijk kleven er ook wat nadelen aan, want ieder voordeel heeft ook zo zijn nadeel. Doordat de keuken geen grepen heeft zal je sneller vette vingers op de kasten zien. Al zijn er materialen waarbij die vette vingers zullen worden beperkt tot een minimum. Let daar ook goed op bij het uitzoeken van je fronten en vraag om advies.

greeploos

Benieuwd geworden naar de greeploze keuken? Kom dan zeker even kijken bij een van onze showrooms en laat je inspireren. Liever direct advies? Dan kan je hier een afspraak maken.

Meer inspiratie? Lees:
– Groen is de kleur van het jaar, bekijk het hier.
– Houten keukens zijn altijd goed, bekijk ze hier.
– Een barklep maakt dat je keuken er opgeruimd uit zal zien.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest