088 0101 200 [email protected]

De kleur van ons koningshuis, van ons nationale voetbalteam, van mandarijntjes en vooral de nationale kleur van ons kikkerlandje. Maar buiten dat is oranje ook een prachtige kleur voor je interieur. Dus waarom geen oranje in de keuken? Het is een warme kleur die in vele tinten komt. Van terracotta tot aan fris sinaasappeloranje.

oranje tinten

Combineer kleuren

De kleur oranje kan al snel een beetje retro ogen, maar als je hem in een modern jasje steekt dan is het zeker een prachtige toevoeging aan je interieur! Ook is de kleur heel mooi te combineren met grijs, wit, zwart, taupe om het wat rustiger te maken. Wil je wat gewaagders of misschien wat tropische sfeer in je keuken brengen? Kijk dan bijvoorbeeld naar Portugese tegeltjes, waar oranje ook wordt gecombineerd met blauw, paars, geel of groen. De tegels kunnen ook een hele mooie toevoeging zijn aan de keuken!

oranje keuken

Oranje als detail

Je hoeft er natuurlijk niet voor te kiezen om je gehele keuken oranje te maken. In plaats daarvan kan je ook kleine oranje accenten toevoegen of een muurtje schilderen of tegelen in de kleur oranje! Of kies bijvoorbeeld voor een Smeg koelkast in de kleur oranje voor een kleine touch. Is dat net wat te gek? Dan kun je natuurlijk ook kijken naar oranje spulletjes om je keuken mee op te fleuren.

oranje details

De volledig oranje keuken

Wil je wel een hele oranje keuken? Dan is het prachtig om het te combineren met een marmeren of betonnen blad en een lichte vloer zoals wit of een lichte houtkleur. Liever iets stoerder? Een beton-look vloer doet het ook heel goed met oranje. Je kunt het dus zo stoer of liefelijk maken als je zelf wilt. Het is zeker dat dit de blikvanger van het huis zal worden, maar dat mag ook zeker voor de plek die we ook wel het hart van het huis noemen.

oranje keuken

Benieuwd geworden naar een gekleurde keuken? Kom dan zeker even kijken bij een van onze showrooms en laat je inspireren. Liever direct advies? Dan kan je hier een afspraak maken. Of koop een keuken online via e-mail of door te videobellen met Keukenwarenhuis.nl

Meer inspiratie? Lees:
– Groen is de kleur van het jaar, bekijk het hier.
– Houten keukens zijn altijd goed, bekijk ze hier.
– Een barklep maakt dat je keuken er opgeruimd uit zal zien.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest