088 0101 200 [email protected]

Natuurlijke kleuren waren al een tijdje een trend. Beige- en zandtinten passen dan ook heel goed bij dat natuurlijke kleurenpalet. Deze kleur keukens komen we dan ook steeds vaker tegen op verschillende online media uit het buitenland. Beige en zand zijn prachtig warm van kleur zonder dat het te uitgesproken is. Daarom willen we graag onze inspiratie met jullie delen.

Een beige keuken

De kleuren beige en zand zijn minder helder dan wit en kunnen daarom als minder heftig ervaren worden. De warme ondertoon van beige maakt de keuken een stuk warmer en ook wat knusser. Deze kleur leent zich dan ook uitstekend voor moderne keukens zoals minimalistische keukens of keukens zoals de shaker-keuken.

beige keukens

De beige keuken combineren

De kleuren beige en zand zijn prachtig te combineren met verschillende materialen en kleuren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het te combineren met een houtsoort als werkblad of met marmer(look). Het is ook een optie om het helemaal ton-sur-ton te doen. Dat houdt in dat het blad een zelfde kleur heeft als de rest van de keuken, dus in dit geval beige.

zand kleur keukens

Voor bijvoorbeeld de kraan en spoelbak kan het prachtig zijn om koper, goud of matzwart te kiezen. Koper en goud zullen het geheel nog wat meer warmte geven, waar matzwart het geheel juist heel stoer kan maken. Je kunt met een beige keuken dus nog heel veel kanten op en het is maar net wat het beste bij jou en jouw interieur past.

Kleurenpalet voor een beige keuken

Ook met het kleurenpalet voor de gehele ruimte kun je allen kanten op. Beige is gemakkelijk te combineren met heel veel kleuren. Combineer het bijvoorbeeld met warme tinten om de warme ondertoon van beige wat meer naar voren te laten komen of kies juist koele tonen om het geheel wat koeler te maken.

kleurenpalet beige kleurenpalet zand

Je kunt dus heel veel kanten op met deze kleur en daarom past het al snel bij bijna ieder interieur. Ben jij benieuwd welke mooie beige keukens er zijn en of wij de perfecte beige keuken voor jou hebben? Kom dan langs bij een van onze showrooms of maak alvast een afspraak door hier te klikken.

Meer inspiratie? Bekijk dan:
– Hoe je je keuken tot een botanische keuken maakt lees je hier.
– Een kleurtje voor de keuken? Kies voor groen.
– Alle keukentrends van 2020 op een rijtje.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest