088 0101 200 [email protected]

Keukentrends gelden niet alleen voor keukenkastjes of de fronten. Ook op het gebied van keukenaccessoires zijn er natuurlijk ontwikkelingen! Momenteel zien we steeds meer kleurtjes in de spoelbakken, zoals bijvoorbeeld de zwarte spoelbak of de fleurige tegelspoelbak.

In deze blogpost lees je over:

  • RVS spoelbakken,
  • Zwarte spoelunits,
  • De klassieke witte spoelbak,
  • Tegelbakken.

RVS Spoelbakken

De klassieker onder de spoelbakken is natuurlijk de RVS spoelbak. Deze spoelunits zijn tijdloos, hygiënisch, makkelijk schoon te maken en passen in elk interieur. Ze zijn er in alle vormen en maten, en zijn dus voor elke keuken geschikt.

Door de oersterke kwaliteiten van RVS kan deze spoelbak ook echt alles aan. Dit maakt de RVS zeer duurzaam. Pas alleen goed op met scherpe voorwerpen, RVS is namelijk zeer krasgevoelig. Gebruik daarom nooit een puntig voorwerp in uw spoelbak, bijvoorbeeld om aangekoekt vuil los te schrapen.

rvs spoelbak

rvs spoelbak

Zwarte Spoelbak

Een steeds populairdere trend in de keuken zijn gekleurde spoelbakken. De zwarte spoelbakken staan daarbij aan de top.

Verwerk ze in een donker aanrechtblad voor een exclusief en egaal ontwerp. Houd je juist van contrasten? Een zwarte spoelbak in een wit of lichtgekleurd keukenblad zorgt voor een verrassend en fris effect.

zwarte spoelbak

Klassiek Witte Spoelbak

Houd je juist van de klassiekere keukens, maar wilt u geen RVS spoelunit? Wit zorgt voor een klassieke, rustige en ruimtelijke uitstraling. Je kunt kiezen voor een groter model waarbij de voorste rand uit het keukenblad steekt, of voor een kleiner inbouw model.

witte spoelbak witte spoelbak

Tegelspoelbakken

Heb je een hele rustige keuken, en zoekt je frisse details? Of houdt je überhaupt van vrolijke elementen? De tegelspoelbakken zorgen voor een unieke en verrassende look in de keuken. Combineer ze met een donker of licht keukenblad voor een fleurig en licht detail.

tegelspoelbak

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest