088 0101 200 [email protected]

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken en wat is er nu beter dan het organiseren van een spetterend oud en nieuw dinerfeest om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen? Het is de perfecte gelegenheid om vrienden en familie samen te brengen, te genieten van heerlijk eten en samen herinneringen te creëren. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw oud en nieuw dinerfeest een onvergetelijk succes wordt!

 

Oud en Nieuw dinerfeest tips

 

Uitnodigingen met een persoonlijk tintje

Begin met het versturen van uitnodigingen die de toon zetten voor een bijzondere avond. Kies voor creatieve uitnodigingen met een persoonlijk tintje, zoals handgeschreven notities of digitale uitnodigingen met feestelijke afbeeldingen. Laat je gasten weten dat ze iets speciaals kunnen verwachten.

 

Glitter en glamour

Kies een feestelijk thema en creëer een feestelijke sfeer in je keuken en eetkamer. Kies voor sprankelende tafelkleden, gouden of zilveren servetten en fonkelende kaarsen. Voeg wat glitters toe aan de tafeldecoratie voor dat extra feestelijke tintje.

 

Dresscode glamour

Bij een feestelijk thema hoort natuurlijk ook een feestelijke dresscode! Laat je gasten schitteren in hun beste feestoutfits en maak van het dinerfeest een chique aangelegenheid.

 

Culinaire verwennerij

Maak van je oud en nieuw dinerfeest een culinair hoogstandje door een heerlijk menu samen te stellen. Kies voor gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat je niet de hele avond in de keuken hoeft te staan. Overweeg ook om een thema aan je menu toe te voegen, zoals een culinaire reis rond de wereld.

 

Champagne en bubbels

Geen oud en nieuw feest is compleet zonder champagne en bubbels. Zorg ervoor dat je voldoende voorraad hebt om te toosten op het nieuwe jaar. Voeg wat vers fruit toe aan je champagne voor een extra feestelijke touch, zoals aardbeien of frambozen.

 

Feestelijke muziek

Creëer de juiste sfeer met een feestelijke afspeellijst. Kies voor opbeurende nummers die bijdragen aan een positieve en energieke sfeer. Vergeet niet om ruimte te laten voor het ultieme moment: het aftellen naar het nieuwe jaar!

 

DIY-cocktailbar

Stel een DIY-cocktailbar op waar gasten hun eigen drankjes kunnen samenstellen. Zorg voor een assortiment van likeuren, mixers, en vers fruit. Het is een interactieve en leuke manier om iedereen bij het feest te betrekken.

 

Fotomomenten

Leg de herinneringen aan deze speciale avond vast door fotomomenten te creëren. Zet een photobooth op met leuke accessoires en laat je gasten grappige kiekjes maken. Het is een geweldige manier om samen te lachen en herinneringen te delen.

 

Nieuwjaarswensen en voornemens

Sluit het diner af met het delen van nieuwjaarswensen en voornemens. Dit creëert een gezamenlijke ervaring en verbindt je gasten op een dieper niveau.

 

Dankbaarheid en vreugde

Tenslotte, vergeet niet om dankbaarheid te tonen voor het afgelopen jaar en vreugde voor wat komen gaat. Geniet van de tijd met je geliefden en koester de herinneringen die je samen creëert.

 

Verrassingsvuurwerk

Sluit de avond af met een knal door een verrassingsvuurwerkshow te organiseren. Zorg ervoor dat je de lokale regels en voorschriften opvolgt, maar met een beetje planning kun je een onvergetelijke vuurwerkshow voor je gasten creëren.

 

Met deze tips ben je helemaal klaar om een onvergetelijk oud en nieuw dinerfeest te organiseren. Geniet van de heerlijke gerechten, het gezelschap van vrienden en familie en laat het nieuwe jaar bruisend beginnen! Cheers op een geweldig nieuw jaar!

 

Misschien wordt het in het nieuwe jaar wel echt tijd voor die droomkeuken. Wil je nog meer inspiratie tot je nemen of misschien eens wat advies? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer inspiratie voor in het nieuwe jaar

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest