088 0101 200 [email protected]

Keukenwarenhuis.nl introduceert een uniek keukenrenovatie concept; Küchen-Reno. Geef uw bestaande keuken een compleet nieuwe look en laat hem weer helemaal als nieuw voelen! 

In dit concept vindt u alles wat u nodig heeft, zoals nieuwe Reno keukendeurtjes, Reno Ladesystemen, Reno aanrechtbladen en Reno keuken apparatuur, en dat alles op uw gewenste kleur soort en afmeting.

Met veel zorg zullen wij jouw bestaande keuken voorzien van een nieuwe look en met meer gebruiksgemak dan voorheen. Ook kunt u vragen naar een gratis DUO-berekening, wij zetten dan de kosten af van keukenrenovatie tegen een nieuwe keuken, zo kunt u eenvoudig zelf beslissen wat voor u het slimste is.

Wil je meer informatie over keuken renovatie?

Eerder schreven wij al een blog over keukenrenovatie. Hierin geven we 5 onmisbare tips voor het renoveren van jouw keuken. Ben je ook benieuwd naar deze tips? Lees dan hier het artikel. Meer informatie over het renoveren van je keuken kan je hier vinden!

Behalve dat een goede keuken weggooien zonde is, is het ook beter voor het milieu om de keuken te renoveren. We schreven hier ook eerder over in de blog over duurzame keukens. Wil jij graag duurzame keuzes maken? Lees dan hier onze blog over duurzame keukens.

 

Afspraak maken

Ben je benieuwd geworden en wil je graag een afspraak maken? Dat kan door hier te klikken. Op de pagina kan je tevens nog meer informatie vinden over het renoveren van keukens, maar kom vooral ook langs om de vele mogelijkheden te bekijken.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest