088 0101 200 [email protected]

Keukenwarenhuis.nl introduceert een uniek keukenrenovatie concept; Küchen-Reno. Geef je bestaande keuken een compleet nieuwe look en laat hem weer helemaal als nieuw voelen! 

 

Keukenrenovatie

In dit concept vind je alles wat je nodig hebt, zoals nieuwe Reno keukendeurtjes, Reno Ladesystemen, Reno aanrechtbladen en Reno keuken apparatuur, en dat alles op jouw gewenste kleur, soort en afmeting.

Met veel zorg zullen wij jouw bestaande keuken voorzien van een nieuwe look en met meer gebruiksgemak dan voorheen. Er komt enige handigheid en expertise bij kijken om een bestaande keuken zodanig op te knappen dat het eindresultaat mooi is, de keuken goed is afgewerkt en de aanpassingen goed bij de blijvende onderdelen van de oude keuken passen. Keukenwarenhuis.nl beschikt over zeer ervaren keukenrenovatie monteurs die hier bij kunnen helpen of de gehele keukenrenovatie uit handen kunnen nemen. Ook kun je in onze showrooms vragen naar een gratis DUO-berekening, wij zetten dan de kosten af van keukenrenovatie tegen een nieuwe keuken, zo kun je eenvoudig zelf beslissen wat voor jou de slimste keuze is.

Wil je meer informatie over keukenrenovatie?

Eerder schreven wij al een blog over keukenrenovatie. Hierin geven we 5 onmisbare tips voor het renoveren van jouw keuken. Ben je ook benieuwd naar deze tips? Lees dan hier het artikel. Meer informatie over het renoveren van je keuken kan je hier vinden!

Behalve dat een goede keuken weggooien zonde is, is het ook beter voor het milieu om de keuken te renoveren. We schreven hier ook eerder over in de blog over duurzame keukens. Wil jij graag duurzame keuzes maken? Lees dan hier onze blog over duurzame keukens.

 

Afspraak maken

Ben je benieuwd geworden en ben je benieuwd naar de opties in jouw keuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest