088 0101 200 [email protected]

In een tijd waarin we steeds meer streven naar maatwerk en personalisatie, speelt de keuken een cruciale rol in het creëren van een uniek huis. Een Nolte NEO keuken belichaamt precies die wens: een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Of je nu op zoek bent naar strak design, bijzondere materialen of creatieve details, met Nolte NEO kun je jouw keukenwensen werkelijkheid laten worden. Deze keukens bieden je de kans om je persoonlijke stijl volledig tot uitdrukking te brengen.

 

Wat maakt Nolte NEO zo bijzonder?

Nolte NEO keukens onderscheiden zich door hun strakke lijnen, moderne esthetiek en innovatieve details. De combinatie van hoogwaardige materialen en slimme ontwerpen creëert een keuken die zowel elegant als praktisch is. Denk aan exclusieve fronten zoals de neoLODGE, geïnspireerd door Italiaanse esthetiek, en de neoMIRROR, dat reflecties gebruikt om een speelse dynamiek in de ruimte te creëren. Deze keukens zijn meer dan alleen functionele ruimtes – ze zijn kunstzinnige omgevingen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Nolte Neo Keukens

NeoMIRROR en NeoLODGE fronten

 

Ontdek de veelzijdigheid van Nolte NEO

Met Nolte NEO zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu houdt van een minimalistische stijl of juist voor opvallende elementen wilt gaan, er is altijd een Nolte NEO keuken die bij je past. De keukens zijn modulair opgebouwd, wat betekent dat je eenvoudig kunt mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor het puristische neoLEAF front in Noce marone voor een strak grafisch effect, of creëer een Scandinavische oase van rust met de neoLEAF in zand-es gecombineerd met licht hout. Voeg daar een ingebouwde bank aan toe en je hebt niet alleen een keuken, maar een complete woonsituatie. Voor de liefhebbers van een stedelijke stijl is er de neoGRID met loftachtige vitrinekasten, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een decoratieve rol spelen in je interieur.

Nolte Neo Keukens

NeoGRID vitrinekasten en NeoLEAF fronten

 

Van Standaard naar Uniek: Jouw Nolte Neo Upgrade

Heb je al een Nolte keuken, maar wil je deze upgraden? Geen probleem! Met een paar slimme aanpassingen verander je jouw bestaande keuken eenvoudig in een Nolte NEO keuken. Het unieke Matrix150 rastermaat-systeem zorgt voor extra opbergruimte zonder in te leveren op stijl en daarmee wordt elke centimeter in de keuken optimaal benut. Voeg bijvoorbeeld een neoBOX ladesysteem toe met een elegant antraciet design of kies voor de greeploze optie MatrixArt ONE met geïntegreerde verlichting voor een extra stijlvolle uitstraling. Het combineren van verschillende materialen, zoals hout, metaal, en zelfs leisteen, geeft je de vrijheid om je keuken precies zo te ontwerpen als jij wilt.

Nolte Neo Keukens

Greeploze optie MatrixArt ONE en NeoBOX ladesysteem

 

Innovatie en kwaliteit in één

Nolte staat bekend om zijn Duitse kwaliteit en jarenlange expertise in keukendesign. Sinds 1958 biedt Nolte innovatieve keukens die met de tijd meegaan. Ieder jaar opnieuw legt Nolte de lat hoger, met nieuwe functies die jouw leven gemakkelijker en mooier maken. Wat je bij concurrenten misschien pas over een paar jaar vindt, heeft Nolte nu al gerealiseerd. Denk aan slimme opbergruimtes, hoogwaardige afwerkingen en een breed scala aan maatwerkopties.

 

Maak je keuken uniek

Wat Nolte NEO echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je keuken helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Voeg exclusieve decoratieve elementen toe zoals de neoMARBLE marmerlook-, of de neoSLATE leisteen fronten voor een mediterrane touch, of kies voor de neoLODGE kasten met een rustieke, gegroefde structuur. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd wel een stijl die perfect past bij jouw woning en levensstijl.

NeoSLATE en NeoMARBLE

NeoSLATE en NeoMARBLE fronten

 

Voor meer inspiratie om de mogelijkheden van de Nolte NEO keukens zelf te ervaren, zijn deze keukens nu te bewonderen in de showrooms van Keukenwarenhuis.nl in Ter Aar en Dordrecht! Bezoek onze inspiratie showrooms en laat je geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze keukenspecialisten. Samen maken we van jouw droomkeuken werkelijkheid met de uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, innovatieve technologieën en de beste Duitse A-merk kwaliteit! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw droomkeuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer keukenstijl inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest