088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een lekker en simpel gebak recept dat ook nog eens super snel klaar is? Maak dan deze vruchtenschelpen met rode vruchten.

 

Vruchtenschelpen recept

Dit recept is geschikt voor het bereiden van 6 gebakjes. Pas de hoeveelheden aan naar gelang de grootte van je gezelschap.

 

Ingrediënten

  • 1 pak suikerschelpen (6 stuks)
  • 500 gram aardbeien kwark of yoghurt
  • 1 doosje diepvriesfruit rode vruchten
  • Scheutje water

 

Bereidingswijze

  1. Leg de suikerschelpen klaar en verdeel de aardbeien kwark over de schelpen.
  2. Doe het diepvriesfruit samen met een scheutje water in een steelpannetje, laat dit kort doorkoken totdat het fruit wat zachter wordt.
  3. Verdeel het fruit over de suikerschelpen met aardbeien kwark. Eet smakelijk!

 

Tip! In dit recept wordt rood fruit gebruikt, maar dit kun je natuurlijk met alle soorten fruit maken. Combineer citroenkwark met frambozen, vanillekwark met aardbei of maak perzik gebakjes met perzik kwark en perziken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Ben je er tijdens de bereiding van de vruchtenschelpen achter gekomen dat een apparaat niet meer lekker werkt of ben je op zoek naar een nieuwe keuken? In onze inspiratie showrooms kun je geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen, je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer recept inspiratie voor zoete lekkernijen

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest