088 0101 200 [email protected]

Keukens zijn er in heel veel opstellingen. Zo is er de U-keuken, L-keuken, Modulaire keuken, eilandkeuken en er is dus ook een schiereiland keuken! Misschien denk je nu, wat is dat dan? Nu wij leggen het je haarfijn uit in deze blog en wie weet is het wel wat voor jou!?

schiereiland keuken

Wat is zo een schiereilandkeuken?

Het is een keuken die met slechts 1 kant grenst aan een wand of keukenblok. Het is een manier die minder ruimte in beslag neemt en toch het gevoel geeft van een kookeiland. Daarbij is zo een schiereiland heel praktisch in te delen, waardoor je dus ook een groot werkoppervlakte houd.

Aansluiten van een schiereiland.

Het aansluiten van een schiereiland dat grenst aan een keukenblok is ook nog eens een stukje gemakkelijker dan een eiland. Als je er namelijk voor kiest om je inductieplaat op het schiereiland te plaatsen, dan kan de elektrische aansluiting gemakkelijk via het keukenblok richting een aansluitpunt getrokken worden, zonder teveel geklus.

Het is dus een heel mooie oplossing voor als je wat minder ruimte hebt, maar toch het gevoel zou willen hebben van een eiland. Daarbij zorg je er ook voor dat je net wat meer werkruimte hebt doordat het een doorlopend geheel is. Ook kun je van zo een schiereiland een bar maken aan één kant, waardoor je dus de gezelligheid extra dichtbij de keuken haalt.

Ook benieuwd of zo een schiereiland keuken zou passen in jouw huis? Kom dan langs voor advies. Je kunt gewoon binnen lopen of alvast hier een afspraak maken.

Meer inspiratie? Bekijk ook:
– Alles over de duurzame keuken lees je hier.
– Shaker-keukens zijn prachtig bekijk het zelf!
– De stalen module keuken is een echte blikvanger, kijk hier.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest