088 0101 200 [email protected]

Keukenfamilie, Keukenwarenhuis.nl, viert hun 60e verjaardag! Bijna 60 jaar geleden startte het familiebedrijf met de verkoop van keukens en inmiddels heeft Keukenwarenhuis.nl de grootste keukenshowrooms van heel Nederland, ideaal voor een dagje keukens shoppen. 

 

Al drie keukengeneraties in de keuken

Het begon zestig jaar geleden allemaal in Ter Aar. In een kleine werkplaats startten de opa en oma van Mark Verkerk met een timmerbedrijf. Opa Hans vervaardigde er met eigen handen voornamelijk keukens. Die werkplaats van weleer groeide in de jaren die volgden uit tot een vooraanstaande keukenleverancier. Inmiddels runt de derde generatie Keukenwarenhuis.nl, dat over de grootste keukenshowrooms van Nederland beschikt.

Met oma Corrie als zijn steun en toeverlaat timmerde opa Hans aan de Oostkanaalweg 39 in Ter Aar kasten en keukens op bestelling. Ook de vervaardiging van kleine boten ging hem goed af. Het was de tijd dat vakmanschap nog echt meesterschap was en dat dergelijke producten puur handwerk waren.

 

Drie zonen

In 1967 verhuisde het bedrijf naar de Westkanaalweg 100 en in 1969 werd daar de
eerste keukenshowroom aan toegevoegd. De verkoop van keukens zat in de lift en opa Hans kon het timmerwerk niet meer aan. Daarom besloot hij keukens uit Duitsland te importeren. Een bewuste keuze, omdat de Duitsers bekend stonden om hun kwaliteit. Het bedrijf groeide in de jaren die volgden gestaag door naar drie keuken vestigingen.

Toen kwamen de drie zonen van Hans in het bedrijf en werd een groeispurt doorgemaakt. Het keukenbedrijf werd groter en groter. Uiteindelijk waren er meer dan honderd keukenfilialen. Op 16 maart 2001 werd het bedrijf succesvol verkocht.

 

Keukenfamilie viert 60-jarig jubileum!

Passie voor keukens

Mark, de kleinzoon van Hans, groeide dus op in een familie waar het ondernemen in het bloed zit. Daarnaast bleek ook hij een passie voor keukens te hebben. Hij ging voor diverse keukenbedrijven in Nederland werken, volgde gerichte opleidingen en legde zijn oor te luister bij zijn familieleden. Van oma Corrie leerde hij wat sfeer en gezelligheid in een bedrijf doen en dat je je klanten moet koesteren. Opa Hans vertelde hem dat een aardig woord voor alle betrokkenen heel belangrijk is. Niet alleen voor klanten, maar ook voor leveranciers en collega’s. Vader Jos bracht hem de kneepjes van sales en (internet)marketing bij en moeder Yvon hamerde erop dat de administratie altijd op orde moest zijn en dat een goede ondernemer gedisciplineerd is. Nadat zijn bagage groot genoeg was, zette hij de stap en richtte hij Keukenwarenhuis.nl op. Inmiddels heeft zijn bedrijf twee vestigingen (in Ter Aar en Dordrecht) en beschikt die in Ter Aar (Stobbeweg 19-21) over de grootste keukenshowroom van Nederland.

 

Keukenfamilie viert 60-jarig jubileum!

Blije klanten

Wie Mark vraagt wat zijn grootste drijfveer is, krijgt als antwoord: “Mensen blij maken.” Dat doet hij dan ook dagelijks en met succes. Met zijn familie nog altijd op de achtergrond aanwezig voor raad en advies levert zijn bedrijf momenteel jaarlijks duizenden keukens aan tevreden mensen. En zo doet Mark anno 2023 wat opa Hans zestig jaar geleden ook al deed. Zal de vierde generatie straks ook in de keukens actief zijn? De tijd zal het leren.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom langs in onze gezellige showrooms en laat je vrijblijvend inspireren. Je vindt hier een ruim assortiment aan keukens en alle keukenstijlen. Met ongekende ontzorgde jubileum-keukendeals, of kies voor een gratis Quooker, of een gratis Bora, of kies voor de korting! Tijdens onze gezellige Jubileum acties*

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest