088 0101 200 [email protected]

Zwarte keukens zijn het nieuwe wit en gekleurde keukens zijn super hip. Toch nog altijd zoekende naar de juiste kleur? Dan is een grijze keuken misschien een goede keuze?! Grijze keukens ogen warmer dan die tijdloze witte variant en minder donker dan zijn zwarte broer. Wij hebben daarom alle nieuwe grijze keukens voor je op een rijtje gezet. Laat je heerlijk inspireren.

Vele tinten grijs

Grijs komt in heel veel verschillende tinten. Zo heb je antraciet, wat heel donker van kleur is, maar ook heel lichte grijs of grijs met een bruinige tint. Er is dus voor iedereen een geschikte kleur grijs die waanzinnig goed bij je interieur en bij jou past. Een grijze keuken is namelijk heel goed te combineren met bijna alle soorten kleuren. Ga voor een natuurlijke look door bijvoorbeeld de grijze keuken te combineren met hout en beige tonen. Of combineer het met zwart, wit en marmer voor een heel moderne en minimalistische uitstraling.

grijze+houten keukengrijs+houten keuken 2

Keukenstijlen in het grijs

Welke stijl jouw voorkeur ook heeft, grijs kan altijd, omdat het zo een neutrale kleur is. Daarbij versterkt grijs contrast. Het is daarom ook een geweldige kleur voor een keuken met wat meer details zoals een landelijke keuken. Grijs is gemakkelijk en niet saai.
huiselijk grijs dubbel grijze keuken

Materiaal

Als je een iets eigentijdser materiaal zou willen, dan is misschien de betonlook, aluminium of een stone-look een heel goede optie. Wel grijs en toch net iets anders dan hoogglans of mat, die natuurlijk ook prachtig zijn. Het is maar net waar jij naar op zoek bent! Combineer jouw grijze keuken met een houten of stenen blad om hem helemaal af te maken.

beton-look RVS zilver

Benieuwd naar de perfecte kleur grijs voor jouw keuken? Je bent natuurlijk van harte welkom in een van onze showrooms in Ter Aar of Dordrecht. Daar kunnen we onder het genot van een kop koffie op het gemak met je zoeken naar die (grijze) droomkeuken. Maak hier een afspraak!

Meer inspiratie?
– Lees onze blog over Alle keukentrends voor 2020
– Laat je inspireren op het gebied van groene keukens.
– Bekijk onze blog over houten keukens

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest