088 0101 200 [email protected]

De scharnierende barklep is een prachtig voorbeeld van innovatief keukendesign, namelijk simpel, mooi, en ook nog eens functioneel. Dit systeem kan tegen elke achterwand in de keuken worden geplaatst, en fungeert als handig en stijlvol opbergsysteem.

In- of dichtgeklapt oogt de barklep als een deel van de achterwand, maar eenmaal uit- of opengeklapt worden de achterliggende keukenaccessoires onthuld. Benieuwd naar meer? In deze blogpost bespreken we de 4 voordelen van een scharnierende barklep!

scharnierende barklep keuken achterwand

Scharnierende barklep in uitgeklapte stand.

De 4 Voordelen van een Scharnierende Barklep

1 – De scharnierende barklep brengt stijlvol design naar elke keuken.

Gesloten oogt de barklep als een normale achterwand, en geopend als achterwand met een bijpassend stuk aanrechtblad. In beide vormen oogt de barklep als een stijlvol ontwerp.

Dankzij de verschillende kleuren kan je kiezen voor een contrasterende of juist een bijpassende kleur. Hierdoor is de scharnierende barklep aan te passen naar elke keuken.

2 – De scharnierende barklep creëert extra opbergruimte.

In gesloten stand wordt de uitholling onzichtbaar. Deze uitsparing is perfect geschikt voor het opbergen van extra spullen. Of het nou een snijplank, inklapbare snijmachine, messenstrip of spatels betreft, ze kunnen allemaal een nieuw plekje vinden in de barklep.

scharnierende barklep keuken achterwand

Scharnierende barklep in ingeklapte stand.

3 – Opgeruimd staat netjes met de scharnierende barklep.

Ben je in de keuken aan het werk? Klap de klep open, en je kan in een handomdraai bij al je belangrijkste spullen. Klaar in de keuken? Klap de barklep in, en alle keukenaccessoires verdwijnen achter de voorste wand.

Hierdoor voorkom je dat alle keukenbenodigdheden de hele tijd zichtbaar zijn, wat een opgeruimde, nette en gestroomlijnde look creëert.

4 – Uw keukenbenodigdheden blijven schoon.

Gebruik je de achterliggende spullen niet, sta je deeg te maken, of ben je net bezig met een spetterend cake-beslag? Of heb je een keuken die gevoelig is voor stof?

Indien de barklep dichtgeklapt zit, weet je zeker dat uw kookbenodigdheden schoon blijven. Geen spetters, geen stof, geen olievlekken, en geen onnodig poetswerk.

Conclusie

Zoek je een nieuwe keuken of gaat je verbouwen, en wil je graag een innovatieve en stijlvolle toevoeging? Dan is een scharnierende barklep een goede optie!

Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden. Bekijk hier onze filialen en openingstijden, of maak hier een afspraak als je graag direct geholpen wilt worden.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest