088 0101 200 [email protected]

De scharnierende barklep is een prachtig voorbeeld van innovatief keukendesign, namelijk simpel, mooi, en ook nog eens functioneel. Dit systeem kan tegen elke achterwand in de keuken worden geplaatst, en fungeert bovendien als een handig en stijlvol opbergsysteem.

In- of dichtgeklapt oogt de barklep als een deel van de achterwand, maar eenmaal uit- of opengeklapt worden de achterliggende keukenaccessoires onthuld. Benieuwd naar meer? In deze blogpost bespreken we de 4 voordelen van een scharnierende barklep!

 

scharnierende barklep keuken achterwand

Scharnierende barklep in uitgeklapte stand.

 

De 4 voordelen van een scharnierende barklep

 

1 – Een stijlvol design in elke keuken.

Gesloten oogt de barklep als een normale achterwand, geopend als achterwand met een bijpassend stuk aanrechtblad. Zowel gesloten als geopend oogt de barklep als een stijlvol ontwerp.

Dankzij de verschillende kleuren kan je kiezen voor een contrasterende of juist een bijpassende kleur. Hierdoor is de scharnierende barklep aan te passen naar elke keuken, waardoor deze barklep enorm veelzijdig is!

 

2 – De scharnierende barklep creëert extra opbergruimte.

In gesloten stand wordt de uitholling onzichtbaar. Deze uitsparing is perfect geschikt voor het opbergen van extra spullen, bijvoorbeeld keukengerei. Of het nou een snijplank, inklapbare snijmachine, messenstrip of spatels betreft, ze kunnen allemaal een nieuw plekje vinden in de barklep.

 

scharnierende barklep keuken achterwand

Scharnierende barklep in ingeklapte stand.

 

3 – Opgeruimd staat netjes.

Ben je in de keuken aan het werk? Klap de klep open en je kan in een handomdraai bij al je belangrijkste spullen. Klaar in de keuken? Klap de barklep in en alle keukenaccessoires verdwijnen achter de voorste wand.

Hierdoor voorkom je dat alle keukenbenodigdheden de hele tijd zichtbaar zijn, wat een opgeruimde, nette en bovendien gestroomlijnde look creëert.

 

4 – Keukenbenodigdheden blijven schoon.

Gebruik je de achterliggende spullen niet, sta je deeg te maken, of ben je net bezig met een spetterend cake-beslag? Of heb je een keuken die gevoelig is voor stof?

Indien de barklep dichtgeklapt zit, weet je zeker dat uw kookbenodigdheden schoon blijven. Dan heb je niet alleen geen spetters, geen stof en geen olievlekken, maar ook geen onnodig poetswerk.

 

Conclusie

Kortom, een scharnierende barklep is niet alleen praktisch maar heeft ook een elegante look in de keuken. Bovendien kan het een waardevolle toevoeging zijn aan de keuken als je op zoek bent naar extra opbergruimte voor keukengerei.

 

 

Ben je benieuwd of deze barklep mogelijk is in jouw keuken of ben je op zoek naar een hele nieuwe keuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak hier alvast een afspraak voor advies op maat. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw keuken. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest