088 0101 200 [email protected]

Heb jij een kokendwaterkraan en ruimtegebrek? Dan is het misschien een idee om te kijken of de boiler een plekje kan krijgen waar je er minder ‘last’ van hebt. Want het kastje waar de boiler nu zit, daar zou je misschien ook wel je prullenbak kwijt kunnen? Wellicht is de plintboiler de oplossing…

Wat is een plintboiler?

Een plintboiler, zoals de naam al zegt, is een boiler die wat kleiner is en achter de plinten van je keuken geplaatst kan worden. Hierdoor heb je meer ruimte in je kastjes. Dit is echter alleen maar mogelijk als de hoogte van je plint het toelaat. Wel goed om rekening mee te houden als je besluit om een nieuwe keuken te kopen.

De voordelen van een plintboiler.

Het voordeel van zo een boiler is natuurlijk dat je meer ruimte over zal houden in je kastje en dus net iets meer spullen kwijt zal kunnen. Ook kun je ervoor kiezen om deze boiler op zijn kant in het keukenkastje te plaatsen. Op deze manier zal je misschien ook wel wat ruimte kunnen winnen in jouw keukenkastje. Het voordeel van zo een boiler is natuurlijk dat je het gemak hebt van kokend water. Dit maakt de waterkoker en de fluitketel overbodig.

Het nadeel van een plintboiler.

Deze boiler zal niet onder iedere plint passen en is daarom ook niet geschikt voor iedere keuken. In vergelijking tot andere boilers is deze ook wat compacter. Dit houdt in dat de boiler ook net wat minder water kan verwarmen, namelijk zo een 10 liter. Wanneer het het water op is zal het enkele minuten duren voor het weer is aangevuld.

Is deze boiler wat voor jou?

Nu de voor- en nadelen op een rijtje staan kun je misschien benieuwd zijn geworden naar of deze boiler van toegevoegde waarden is voor jouw keuken? In de winkel kunnen we kijken wat de beste optie is. Kom daarom gezellig langs bij één van onze filialen. Je kunt ook hier al een afspraak maken, zodat we direct aan tafel kunnen om de opties te bespreken.

Lees meer:
Lees meer over de Quooker
Deze voordelen heb je van de 4-in-1 keukenkraan.
– Een nieuwe kraan, denk hier aan!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest