088 0101 200 [email protected]

Een perfecte toevoeging is de 3-in-1 oven. De droom van iedere thuiskok! Met één apparaat kun je een hele hoop verschillende gerechten maken. Zo heb je niet een enorme wand aan verschillende soorten ovens nodig en heb je uiteindelijk toch dezelfde mogelijkheden.

Opwarmen, bakken en stomen met deze oven. 

Wat je precies allemaal kunt met de 3-in-1 oven? Je kun opwarmen, bakken en stomen. Dat betekend dat je een hele hoop gerechten kunt gaan maken die je met enkel een oven niet had kunnen maken. Dat is nog eens leuk!

Stomen

Zo een oven beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Met deze functie kun je groenten, vlees en vis stomen op een temperatuur tot 100 graden Celsius. Door je gerechten te stomen blijven de voedingswaarden beter behouden. Ook kun je op lagere temperaturen gerechten sous vide laten garen. Een waardevolle optie om te hebben als je van gezond koken houd.

Magnetron 

De oven heeft ook een magnetron optie. Perfect om kliekjes op te warmen of dingen te ontdooien.  Het scheelt tijd en dat is vaak heel fijn in ons drukke bestaan.

Oven

Natuurlijk kun je met de 3-in-1 oven ook gewoon gebruik maken van een oven. Zo bak je de lekkerste cakes of gril je lekkere stukken vlees of groenten.

Voordeel van een 3-in-1 oven

Het voordeel is dat je verschillende opties kunt toepassen op 1 gerecht en dus meerfase kunt koken. Zo kun je een mooi stuk vlees eerst grillen, om hem vervolgens te verwarmen met de hetelucht functie en als laatste na laten garen met stoom. Op deze manier zal het stuk vlees heerlijk mals van binnen zijn en krokant van buiten. Je kookt dus de sterren van de hemel met deze fijne ‘alleskunner’ zonder enorm veel ruimte kwijt te zijn aan heel veel apparatuur.

Benieuwd geworden of wij uw droomkeuken hebben met zo een geweldige 3-in-1 oven? Kom dan zeker even kijken bij een van onze showrooms en laat je inspireren. Liever direct advies? Dan kan je hier een afspraak maken. 

Lees meer over keukenapparatuur:
– Hoe houd je die vaatwasser nu zo goed als nieuw? Met deze 8 tips is dat enorm gemakkelijk.
– Wat is de meest moderne keukenapparatuur? Lees het hier.
– 6 voordelen van een Quooker hebben we hier op een rijtje gezet.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest