Gevulde speculaas, kruidnoten en blondie speculoos
Begin december: de geur van speculaas en warme gezelligheid Begin december hangt er een heerlijke spanning in de lucht: de avonden zijn vroeg donker, cadeautjes liggen verstopt in huis en overal ruik je kruidige speculaas en warme boter. Het is de tijd van knusse...
Rode kool, Witlof salade en Sticky toffee pudding
Eind november hangt er iets in de lucht: de overgang van herfst naar winter, van gewone dagen naar feestdagen. De avonden zijn koud, maar binnen mag het warm, zacht en soms ook een tikje luxe zijn. Deze drie recepten brengen precies die balans: vertrouwd comfort,...
Glühwein, Coq au vin en Parfait
Midden november is zo’n moment waarop de avonden écht donker zijn, de eerste feestverlichting opduikt en je het thuis extra gezellig wilt maken. Tijd voor gerechten en drankjes die niet alleen goed smaken, maar ook warmte en sfeer brengen. Met deze drie klassiekers...
Ragout, Gegrilde Spruitjes en Chocolademelk
Begin november brengt korte dagen, koude wind en zin in comfortfood. We kruipen vaker binnen, zetten de oven aan en grijpen naar gerechten die verwarmend en vertrouwd aanvoelen. Met deze drie recepten geef je je keuken (en tafel) een flinke dosis herfstgevoel: Romige...
VOLG ONS