088 0101 200 [email protected]

Een hoog-laag keuken of aangepaste keuken biedt ultiem comfort voor mensen met een handicap of een lichamelijke beperking.  Zo kan elk gezinslid gebruik maken van alle voorzieningen in de keuken en zelfstandig koken.

In deze blogpost leest u:

  • wat een hoog-laag keuken of aangepaste keuken is,
  • de voordelen van apparatuur die op hoogte is ingebouwd,
  • waarom ook een hoog-laag of aangepaste keuken mooi is,
  • en waar u een hoog-laag keuken zelf kunt testen.

Wat is een Hoog-Laag of Aangepaste Keuken?

Een hoog-laag of aangepaste keuken wordt aangepast naar de benodigdheden van de klant. Bij de mogelijkheden horen onder andere een in hoogte verstelbaar en onderrijdbaar aanrechtblad.

Ontworpen Voor U en Uw Gezin

Een aangepaste of hoog-laag keuken onderscheidt zich door de handige en slimme totaal oplossingen, waardoor de keuken voor elk gezinslid aan te passen is voor gebruik. Ieder ontwerp wordt volledig afgesteld naar de wensen en benodigdheden van de klant en/of het gezin als totaal, zodat de hoog-laag keuken naadloos aansluit met alle gebruikers an de woning.

In Hoogte Verstelbaar Aanrechtblad

Door het gebruik van hydraulische of elektrische systemen kunnen bepaalde delen van de keuken soepel in hoogte worden aangepast. Het belangrijkste is hierbij het keukenblad.

Om optimaal te kunnen werken is het handig dat het aanrecht voor zowel een zittende als een staande houding op de juiste hoogte staat. Met een simpele druk op de knop kan het blad voor elke gebruiker op precies de juiste hoogte worden ingesteld. Zo kan de keuken voor zowel iemand in een zittende als in een staande houding worden gebruikt.

Onderrijdbaar Aanrechtblad

Voor rolstoel- en trippelstoel gebruikers kan een onderrijdbaar aanrechtblad uitkomst bieden. Gebruikers kunnen dan eerst het blad op de juiste hoogte instellen, waarna de rolstoel of trippelstoel gemakkelijk onder het keukenblad kan worden gereden. Zo kunt u ook vanuit een zittende positie comfortabel werken.

Met een onderrijdbaar blad is het wel belangrijk om de diepte van de spoelbak te overwegen. Ondiepe spoelbakken zijn bij een zittende houding makkelijker in het gebruik dan hele diepe variant.

Apparatuur Op Hoogte

De keukenapparatuur kan op de gewenste hoogte worden ingebouwd voor optimaal comfort. Dit is vooral handig bij de vaatwasser en de oven of magnetron. Zo kunnen deze apparaten uit zowel een zittende als een staande houding comfortabel gebruikt worden.

Meer Comfort Oplossingen

Naast de bovengenoemde mogelijkheden en aanpassingen zijn er nog meer manieren om de keuken gebruiksvriendelijker te maken. Naast het verstelbare blad zijn er bijvoorbeeld ook apparaten of sluitmechanismen die minder inspanning vereisen.

Wilt u graag meer weten over deze ergonomische en slimme oplossingen voor in de keuken? Kijk dan eens bij de blogpost over comfort keukens.

Comfortabel Mooi

Goede keukens zijn functioneel en comfortabel, maar ook een toevoeging voor het interieur. Zo ook bij een aangepaste keuken! In onze showrooms kunt u iedere gewenste opstelling en iedere gewenste uitvoering krijgen. Uw kiest u eigen keukenstijl, kleuren en materialen.

Bij ons wordt de hoog-laag keuken geheel naar uw wensen en die van het gezin ontworpen. Dus niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua uitstraling!

Zelf Een Hoog-Laag Keuken Testen?

De aangepaste en hoog-laag keukens kunt u ook in het echt zien en testen in onze showrooms. Het hier getoonde model, compleet en geheel ontzorgd, is verkrijgbaar voor maar € 7.995!

Leverbaar in honderden opstellingen en formaten en hierdoor geschikt voor elke woning. U bent altijd welkom in één van onze filialen. Gericht advies nodig en geen zin in wachten? U kunt ook een afspraak maken.

 

aangepaste keuken

Vaatwasser ingebouwd op hoogte.

hoog laag keuken

Bediening van het hoogte systeem.

aangepaste keuken

Voor iedere gebruiker is de hoogte direct en gemakkelijk in te stellen.

aangepaste keuken

Met veilige nood-stopstrip.

Deze hoog-laag keuken is leverbaar voor 7995 euro! Te zien bij Keukenwarenhuis.nl

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest