088 0101 200 [email protected]

De U-Keuken maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en biedt veel mogelijkheden. Met dit praktische ontwerp heeft u ten alle tijden alles binnen hand bereik. Ook geeft deze opstelling veel ruimte voor apparatuur en keukenkasten. Zet hem tegen 3 wanden en behoud maximale ruimte in de woonkeuken, of speel met de plaatsing en maak van één van de kanten een bar. Alles kan!

Benut Elke Centimeter met de U-Keuken

De U-Keuken maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Voor zowel de bourgondische chef als de praktische kok is deze keukenvorm een droom die uitkomt. Door het ontwerp van deze keuken is ten alle tijden alles binnen handbereik. Pak bijvoorbeeld links iets uit de koelkast, vul in het midden van de keuken het pannetje met water en zet hem rechts op het fornuis. Door de 3 werkvlakken is het ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd in de keuken te werken. Op en top gezellig! Welke indeling u ook kiest, er gaat geen centimeter verloren bij deze keukenopstelling.

Plaatsing

Wanneer de keuken op de traditionele manier wordt geplaatst, staat de keuken tegen 3 wanden geplaatst. Deze plaatsting is één van de meest ruimtelijke opstellingen. Hier geen eiland waar u tegen aan loopt of die de looppaden onderbreekt, maar juist een grote open ruimte te midden van de keuken. Wanneer deze traditionele U-Keuken geplaatst wordt in een woonkeuken blijft er daardoor meer dan genoeg plek over voor de eettafel. Dit is vooral in wat kleinere woonkeukens zeer handig. Indien er juist heel veel ruimte is kan de combinatie van een U-Keuken met een eiland in het midden een optie zijn. Dit geeft een prachtig effect en nog veel meer werkruimte.

Naast de traditionele plaatsing kan de U-Keuken ook tegen 2 of zelfs 1 wand geplaatst worden. Dit geeft een zeer bijzondere en unieke uitstraling aan de (woon)keuken. De vrijstaande delen van de keuken kunnen dan ook gebruikt worden als bar of eetgedeelte.

Indeling

De U-Keuken is over het algemeen gevormd door een U-vormig keukenblad met keukenkasten en ingebouwde apparatuur. In deze opstelling zijn echter veel variaties mogelijk. Er kunnen bijvoorbeeld zwevende keukenkastjes of hoge kasten geplaatst worden om zo nog meer opbergruimte te creëren. Door de hoogte in te gaan is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld meerdere ovens of een apothekerskast te plaatsen. Wilt u de hoeken optimaal benutten, kies dan voor slimme opbergoplossingen, zoals hoekkastlades of kasten. Zo wordt er geen enkele centimeter verspild!

u keukenu keukenopstellingU-Keuken

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest