088 0101 200 [email protected]

De T-keuken is een moderne keukenopstelling die de laatste jaren steeds populairder wordt. Zoals de naam al zegt, zijn deze keukens als een T gevormd. Bijvoorbeeld door een keukeneiland te combineren met een rechte keuken. Of door een keukeneiland direct tegen de wand te plaatsen. Het resultaat is een prachtig en zeldzaam ontwerp dat ook nog eens zeer functioneel is. Aan een T-keuken kunt u namelijk aan beide kanten of met meerdere mensen gemakkelijk aan de slag.

Gezelligheid Kent Geen Tijd

De keuken is de laatste tijd uitgegroeid tot een echte sociale en gezellige plek in huis. Waar vroeger de keuken vooral een plek was om te koken, is de woonkeuken nu steeds populairder. Natuurlijk wordt er in de woonkeuken ook gekookt. Maar ook wordt er samen ontbeten of een borrel gedronken.

De T-Keuken leent zich als keukenopstelling perfect voor de woonkeuken. Doordat de keukenruimte overloopt in het woonkamer gedeelte is het één en al gezelligheid.Door de vorm kan er aan beide kanten van de keuken gekookt worden, maar ook kan het middenstuk uitgebouwd worden met een kleine bar en wat gezellige barkrukken. Klets bij met de familie, eet wat hapjes aan de bar of kijk naar uw favoriete kookprogramma tijdens het koken.

T-Keuken of Eiland Keuken?

Een T-Keuken lijkt op een eiland keuken. Eigenlijk kan deze keukenopstelling ook omschreven worden als een keuken met een schiereiland, daar het verlengde stuk niet vrij staat van de muur of het keukenblad.

Het grootste voordeel van een T-Keuken is dat er over het algemeen minder ruimte voor nodig is dan voor een vrijstaand eiland, al blijven beide keukenopstellingen over het algemeen niet geschikt voor hele kleine ruimtes. Het nadeel van een T-Keuken is daardoor ook dat er geen doorloop mogelijk is aan de vaststaande kant. Uiteindelijk is het echt een kwestie van de ruimte en uw persoonlijke smaak.

Meer inspiratie op doen? Andere keukenopstellingen die gerelateerd zijn aan de T-Keuken zijn bijvoorbeeld de Y-keuken, de parallel keuken of de eiland keuken.

t keukent keukent-keuken

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest