088 0101 200 [email protected]

Een zeepdispenser in de keuken zorgt voor extra hygiëne en staat ook nog eens chic. Maar wist je dat een zeeppompje ook een stuk goedkoper is in het gebruik?

In deze blogpost lees je 3 redenen voor een zeeppompje in de keuken, namelijk:

  • Extra hygiëne,
  • Een mooie uitstraling,
  • Lagere kosten.

1. Een Zeepdispenser is Hygiënisch en Gezond

Een zeepdispenser in de keuken is goed voor de gezondheid. Een zeeppompje helpt namelijk mee aan een hygiënische werkruimte. Met een simpele druk op het zeeppompje kan iedereen uit het gezien snel de handen wassen.

Ook hoef je niet meer met vieze handen in de keukenkasten te rommelen terwijl je de zeep zoekt. Of nog erger, het zeepflesje uit het vieze sop in de spoelbak moeten vissen, wanneer je die tijdens het afwassen van een grote pan per ongeluk heeft omgestoten.

2. Een Zeeppompje Staat Mooi

Tevens is een zeepdispenser een lust voor het oog. Je hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over de vorm, de kleur of het materiaal van het zeepflesje, die misschien niet bij de keuken staan of waar je simpelweg niet van houdt.

De keuken zeepdispensers daarentegen zijn er in verschillende vormen, soorten en maten. Deze kan je perfect naar eigen smaak uitkiezen, bijvoorbeeld decoratief voor in een landelijke keuken, of juist strak voor in de moderne keuken. Wil je echt de show stelen? Match het zeeppompje dan met jouw keukenkraan en spoelbak voor een prachtige en egale uitstraling.

3. Een Zeepdispenser is Goedkoper

Uiteraard vergt een zeeppompje vooraf een grotere investering dan een flesje vloeibare zeep bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Toch is een zeepdispenser uiteindelijk goedkoper dan het aanschaffen van losse pompjes. Je kunt de navulling namelijk groter en goedkoper inkopen. Dit scheelt ook nog eens in het boodschappenmandje!

Denk je dat de initiële aanschaf misschien te duur is? Zeepdispensers bestaan er voor elk budget. Je kunt namelijk al vanaf een paar tientjes een keuken zeeppomp aanschaffen. Gemiddeld ligt de prijs tussen de 100 en 200 €.

zeepdispenser

zeeppomp inbouw zeeppomp

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest