088 0101 200 [email protected]

Smeg en Dolce & Gabbana hebben hun krachten – en Italiaanse flair – gebundeld voor één van de vrolijkste en kleurrijkste keukenaccessoires ooit! Het resultaat is super gaaf, en bestaat uit de volgende collecties:

  • de exclusieve lijn ‘Frigorifero d’Arte Dolce&Gabbana’ met 100 unieke koelkasten,
  • en de ‘Sicily is my Love’ collectie met vrolijke vrijstaande keukenapparaten.

‘Frigorifero d’Arte’ by Dolce&Gabbana en Smeg – 100 Unieke Koelkasten

Smeg en Dolce&Gabbana hebben een special edition gemaakt van de klassieke FAB28 retro koelkast. Deze prachtige collectie bestaat uit ware kunstwerken, en is geïnspireerd door de Italiaanse traditie en geschiedenis.

Elke koelkast is uniek in zijn soort. De afbeeldingen zijn gemaakt door Siciliaanse kunstenaars, en tonen allerlei Italiaanse thema’s en prachtige bloemenmotieven.

Benieuwd naar alle Smeg en Dolce&Gabbana koelkasten, of zoekt u meer informatie over dit kleurrijke project? De gehele ‘Frigorifero d’Arte’ lijn kunt u hier bekijken, en hier vind je meer informatie over de afbeeldingen en de artiesten.

Zelf een item uit deze collectie scoren?

Over het prijskaartje en de verkrijgbaarheid kunnen wij je helaas weinig vertellen. Een groot deel van de unieke items is al opgenomen in een privé collectie, en voor de overgebleven koelkast kunt u bij Smeg zelf een informatie aanvraag plaatsen.

smeg dolce&gabbana koelkast

‘Sicily is my Love’ by Dolce&Gabbana en Smeg – 4 Vrolijke Keukenaccessoires

Smeg en Dolce&Gabbana hebben 4 vrolijke en kleurrijke keukenaccessoires ontworpen, namelijk:

  • een blender,
  • een dubbel broodrooster,
  • een waterkoker,
  • en een citruspers.

De apparaten vallen vooral op door het retro ontwerp, de decoratieve afbeeldingen, de fleurige frisse tinten, en vrolijke bloemenmotieven. Het kleurenpalet is warm, en vooral de rode en gele tinten vallen op. Kortom: echte eye-catchers!

citruspers smeg dolce&gabbana broodrooster smeg dolce&gabbana

Zelf een item uit deze collectie scoren?

Fan van deze prachtige collectie? Je bent van harte welkom bij ons in de showroom, waar we alle  keukenbenodigdheden van A tot Z kunnen regelen. Heb je geen extra advies nodig? Je kunt de items ook hier online bestellen.

Let wel, de ‘Sicily is my Love’ collectie is een limited edition, dus wees er snel bij!

Conclusie

Smeg en Dolce&Gabbana hebben een zeer vrolijke en verfrissende collectie met een fleurige Italiaanse twist uitgebracht. De items zijn te herkennen aan hun retro look, frisse kleuren en vrolijke bloemenmotieven.

blender smeg dolce&gabbana waterkoker smeg dolce&gabbana

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest