088 0101 200 [email protected]

Plintverwarming in de keuken wordt, zoals de naam reeds aangeeft, geplaatst in de plinten van de keuken. Hierdoor heb je wel het comfort van een warme ruimte, zonder dat je een stuk muur hoeft op te offeren aan een radiator.

De Kickspace plint-heater is ook nog eens handig als extra warmteboost tijdens de koude wintermaanden, wanneer de algemene verwarming nog op gang moet komen. Nooit meer koude voeten dus tijdens het koken!

Voordelen van een plint-heater

  • Handig wanneer je geen ruimte hebt (of wilt maken) voor een klassieke radiator.
  • Goede warmtebooster naast de normale verwarming, vooral op koude ochtenden.
  • Kan gecombineerd worden met het cv-systeem, dus naast de radiatoren of de vloerverwarming.
  • Elektrische modellen beschikbaar.
  • Mooi uit het zicht weggewerkt onder de keukenkasten.

Hoe werkt plintverwarming in de keuken?

Over het algemeen bestaan er drie soorten plint-heaters, namelijk elektrische plint-heaters, plintverwarmingen die op het CV netwerk worden aangesloten, of een combinatie van de twee.

Elektrische plint-heater

Elektrische plinten zijn, zoals de naam al aangeeft, volledig elektrisch. Het voordeel is dat ze enkel een elektrische aansluiting nodig hebben. Tevens zijn de modellen in meerdere wattages verkrijgbaar, waardoor je de kracht van het systeem op je keukenruimte kunt aanpassen. Bovendien zijn deze modellen overal te plaatsen, dus ook waar een cv-leiding onmogelijk blijkt.

(Combi) CV plintverwarming

Dit type plintverwarming sluit je aan op de centrale verwarming van je woning. Hierdoor regel je deze plintverwarming net als je normale radiatoren of vloerverwarming.

Elektrisch en (combi) CV plint-heaters

De combinatie plinterverwarming sluit je aan op het centrale verwarmingssysteem van jouw woning, maar is daarentegen ook elektrisch te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer het cv-systeem op dat moment niet of minder actief is, zoals bijvoorbeeld in de lente of herfst.

 

Ben je op zoek naar plintverwarming of is het nu echt tijd geworden voor een hele nieuwe droomkeuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest