088 0101 200 [email protected]

Jouw favoriete sportploeg speelt over een kwartiertje! Je hebt net de zomervakantie geboekt! Of, heel simpel, je hebt vandaag hard gewerkt en bent gewoon toe aan een borrel. Wat de gelegenheid ook is, met de PCS3178L Pelgrim koelkast heb je altijd een lekker koud biertje klaarstaan.

In deze blog kunt u kennis maken met het merk Pelgrim, en natuurlijk met één van hun ‘coolste’ producten!

Wat Voor Merk is Pelgrim?

Pelgrim is een welbekend merk van Nederlandse bodem. Al bijna 100 jaar kan men genieten van deze geweldige keukenapparatuur!

Als ‘puur Nederlands merk’ met een rijke historie staat Pelgrim voor innovatie en gemak. Oftewel, makkelijk te gebruiken, makkelijk schoon te houden, en vol technisch vernuft!

De PCS3178L Pelgrim Koelkast – Met Verborgen (Blik)Compartiment!

De nieuwe PCS3178L ijskast van Pelgrim valt vooral op door één ding: het verborgen blikcompartiment. Deze bevindt zich onder de CrispZone groentelade, en is dus niet gelijk zichtbaar bij het openen van de koelkast.

Perfect wanneer je altijd wat koude biertjes stand-by wilt hebben voor een voetbalwedstrijd. En natuurlijk ook fijn op de warme zomerdagen! Zo heb je altijd een koude Cola of ijsthee bij de hand.

Uiteraard heeft deze koelvriescombinatie nog veel meer bijzonderheden, waaronder:

  • Een XXL vrieslade met een inhoud van wel 38 liter. Groter is in een koelvriescombinatie bijna niet te vinden.
  • Een speciale CrispZone voor de groenten en fruit. Hierin kan de luchtvochtigheid worden aangepast, om zo uw gezonde voedingsmiddelen optimaal te bewaren.
  • Maar liefst 189 liter aan koelruimte.
  • En natuurlijk: zeer energiezuinig met een A+  label qua energieklasse.

Conclusie

Het oerhollandse Pelgrim heeft een koelkast ontworpen met een leuke twist: het verborgen blikcompartiment. Verder blinkt deze koelkast uit in energiezuinigheid en (vries)ruimte.

Benieuwd naar meer modellen van Pelgrim, of van andere merken? Kom ook een kijkje nemen in de grootste keukenshowrooms van Nederland en laat u inspireren!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest