088 0101 200 [email protected]

De Neff Slide&Hide is een lijn van bakovens en stoomovens met een inschuifbare ovendeur. Bij het opentrekken van de ovendeur verdwijnt deze als het ware in de oven, waardoor je gemakkelijker te werk kunt gaan.

In deze blogpost lees je:

  • welke soort ovens van Neff verkocht worden met het Slide&Hide systeem,
  • de voordelen van een inschuifbare ovendeur,
  • en waar je de Neff Slide&Hide zelf kunt testen.

Neff Slide&Hide Ovens

Het volledige Slide&Hide assortiment is heel erg breed, waardoor er voor ieder mens en voor elke keuken wel een geschikt model is. Je vindt bij het Neff Slide&Hide assortiment onder andere (pyrolyse) bakovens en (combi-) stoomovens.

Slide&Hide Bakovens

De hetelucht- en bakovens van Neff zijn (afhankelijk van het model) verkrijgbaar met de Slide&Hide functie. Ook zijn sommige bakovens uitgerust met een pyrolyse functie, waardoor de oven als het ware zelfreinigend wordt.

Slide&Hide Stoomovens

Neff heeft ook een assortiment van stoomovens met inschuifbare ovendeuren. Één van de voordelen van een stoomoven is dat de mineralen en vitamines in de levensmiddelen beter behouden worden.

https://www.youtube.com/watch?v=n7Rzxs1mSLU

De 5 Voordelen van een Neff Oven met Slide&Hide Technologie

1 – Meer loopruimte bij een open ovendeur.

Bij het opendoen van de ovendeur verdwijnt deze volledig onder de oven. Handig als het gerecht alvast moet afkoelen, maar je nog wel bezig bent in de keuken. Zo kunt u makkelijk je gang gaan, zonder per ongeluk tegen een ovendeur aan te lopen.

2 – Je kunt gemakkelijker bij de gerechten.

Is het eten klaar? Zonder een ovendeur in de weg wordt het nóg makkelijker om het gerecht uit de oven te halen. Is het gerecht nog niet klaar, maar moet er nog een klontje boter bij? Ook dat gaat gemakkelijk met al die extra ruimte.

3 – De perfecte plek om een gerecht veilig af te laten koelen.

Vooral een uitkomst bij taarten, cakes, en andere gerechten die gekoeld geserveerd moeten worden. Door het openzetten van de oven, koelt het geheel sneller af, warmt de keuken lekker op, en heb je tevens een veilige plek om de taart te laten staan.

Let wel, een oven is natuurlijk niet gelijk koel. Hierdoor kan het gerecht nog na-garen. Ook is het van belang dat niemand per ongeluk tegen de (nog) warme onderdelen kan komen.

4 – Dezelfde oveninhoud als bij andere traditionele ovens.

De Neff Slide&Hide ovens hebben een inhoud van 71 liter. Je verliest dus geen oveninhoud door het kiezen voor een inschuifbare ovendeur.

5 – Ergonomisch bewegen bij het openen en sluiten van de ovendeur.

Het Slide&Hide systeem is zo ontworpen dat de deurgreep meedraait met je hand. Hierdoor wordt de beweging nog comfortabeler, en beter voor handen en gewrichten.

neff slide&hide inschuifbare ovendeur

Neff Slide&Hide Zelf Testen?

Op papier en op foto’s is natuurlijk nooit hetzelfde als in het echt. Indien je interesse hebt in een Neff oven met Slide&Hide technologie, kan je deze komen testen bij ons filiaal in Ter Aar.

Onze ervaren adviseurs kunnen daarbij alle vragen beantwoorden of twijfels wegnemen, en samen met jou kijken naar welk model het beste aansluit op je wensen. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee! Bekijk hier de openingstijden van onze showroom in Ter Aar, of maak hier een afspraak als je graag direct geholpen wilt worden.

Tot ziens in de showroom!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest