088 0101 200 [email protected]

Één van de nieuwste modellen op het gebied van kokend water kranen is de 4-in-1 Multifunctionele Kraan van Franke. Naast koud, warm en kokend water, levert deze kokend water kraan namelijk ook gefilterd water.

In deze blogpost leest u:

  • de 3 grote voordelen van de 4-in-1 kokend water kraan,
  • waaronder dat gefilterd water gezonder is, maar ook de levensduur van uw apparatuur verlengt,
  • maar ook de makkelijke werking van de lichtringen,
  • en hoe het monteren van deze kraan appeltje eitje is dankzij het vernieuwde montagesysteem.

De 3 Grote Voordelen van de Multifunctionele 4-in-1 Kokend Water Kraan

Kokend water kranen zijn een echte uitkomst in de keuken. U hoeft namelijk nooit meer te wachten op de waterkoker voor een kopje thee, maar ook het ontvellen van tomaten of het steriliseren van flesjes wordt zo nog makkelijker.

Maar goed, dat kan met alle kokend water kranen. De 4-in-1 kokend water kraan van Franke neemt gebruikersgemak echter nog een stapje verder. Deze kraan heeft innovatie naar een ander niveau getild dankzij het speciale filter-, licht- en montagesysteem.

Voordeel 1 – Het Filtersysteem

De 4-in-1 kraan van Franke biedt de mogelijkheid om naast kokend, warm en koud water, ook direct gefilterd water te tappen. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste is gefilterd water beter voor de gezondheid, omdat metalen en dergelijke eruit worden gehaald terwijl de waardevolle mineralen worden behouden. Naast de gezondheidsvoordelen geeft dit ook een zachtere smaak aan thee of koffie.

Ten tweede gaan apparaten dankzij het filter waarschijnlijk ook langer mee. Gefilterd water is namelijk minder schadelijk voor uw koffiezetapparaat, strijkijzer of stoomoven. Ook de keukenkraan heeft hierdoor een langer leven.

Voordeel 2 – Makkelijke Werking met Lichtringen

Deze innovatieve kranen gebruiken verschillende lichtringen om aan te geven op welke stand de kraan staan. Zo weet u altijd wat u tapt.

Het systeem alterneert de verschillende functies met een enkel druksysteem, waardoor de kraan makkelijk met één hand te gebruiken is. Dit geeft ook nog eens een moderne en luxe uitstraling.

Voordeel 3 – Vernieuwd Montagesysteem

Deze Franke 4-in-1 kraan komt met een vernieuwd montageysteem. Geen losse onderdelen meer onder de spoelbak, maar een strakke, compacte box waarin alle benodigdheden zitten, waaronder het bedieningspaneel, het filter en de mengset.

Hierdoor kan het hele systeem binnen een half uur gemonteerd worden. Ook ziet de keukenkast waarin het systeem wordt gebouwd er hierdoor een stuk overzichtelijker en opgeruimder uit.

Conclusie

De Franke 4-in-1 kraan komt met een nieuwe functie, namelijk gefilterd water. Daarnaast zijn natuurlijk koud, warm en kokend water verkrijgbaar. Gefilterd water heeft een zachtere smaak, en verbetert ook de levensduur van uw andere apparaten, zoals bijvoorbeeld de waterkoker.

Dankzij het lichtringen systeem zijn deze kranen met een enkele hand te bedienen, en weet u ook te allen tijde wat u tapt. Het vernieuwde montagesysteem zorgt voor een gemakkelijkere plaatsing.

kokend water kraan

Franke 4-in-1 Kokend Water Systeem – Kokend Water Stand

kokend water kraan

Franke 4-in-1 Kokend Water Systeem – Koud Gefilterd Water Stand

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest