088 0101 200 [email protected]

Hob2Hood (H2H) staat voor de draadloze technologie tussen kookplaat en afzuigkap. Door dit systeem wordt de afzuigkap automatisch verbonden aan de werking van de kookplaat. Zodra je de kookplaat bedient, gaat de afzuigkap vanzelf mee.

In deze blogpost vindt u:

  • de werking van Hob2Hood,
  • en de voordelen van deze technologie.

De werking live zien? Bekijk dan de onderstaande filmpjes!

Hoe Werkt Hob2Hood?

Hob2Hood technologie wordt gevonden in de Mastery Range apparatuur van AEG. H2H werkt met een infrarood verbinding tussen de kookplaat en de afzuigkap. Je dient enkel nog de afzuigkap te bedienen, waarna de afzuigkap zich automatisch aanpast.

Indien je de kookplaat aanzet, gaat de afzuigkap ook aan. Zet je de kookplaat op een lage stand? Dan past de afzuigkap de afzuigcapaciteit en sterke hier op aan. Draai je de kookplaat omhoog? Dan zal ook de afzuigkracht van de afzuigkap toenemen.

Het resultaat is een perfect evenwicht in de werking van beide apparaten. Oftewel, nooit meer onnodige energie verbruiken met een afzuigkap die op volle toeren draait, terwijl het eigenlijk niet nodig is. Vice versa werkt het natuurlijk ook, dus geen vervelende kookluchtjes achteraf door een afzuigkap die per ongeluk te laag stond.

Wat Zijn De Voordelen Van Hob2Hood?

1 – Meer focus op het gerecht tijdens het koken.

Je hoeft je niet langer bekommeren om de werking van de afzuigkap en daarom kan je je volledig concentreren op de kookplaat en het gerecht.

2 – Volledig automatische werking.

Zodra de kookplaat aangaat, volgt de afzuigkap vanzelf. Zo kan je hem niet per ongeluk vergeten.

3 – Afzuigkap wordt vanuit de kookplaat bediend.

Vooral handig voor afzuigkappen die hoger of in het plafond zitten. Extra ergonomische werking, extra comfort tijdens het koken.

4 – Afzuigkracht past zich aan naar de kookplaat.

Zet je de kookplaat een standje hoger? Dan gaat de afzuigkap automatisch mee. Andersom werkt natuurlijk ook, standje lager op de kookplaat betekent een automatische verlaging van de afzuigkracht.

Conclusie

De Hob2Hood technologie is een kleine innovatie met een groot effect. Dankzij de draadloze verbinding tussen de kookplaat en de afzuigkap wordt zowel het kookcomfort als de samenwerking tussen de apparaten verbeterd.

Het voorkomt onnodig verbruik van energie, en zorgt er tegelijkertijd voor dat de afzuigkap ook niet op een te lage stand werkt. De uitkomst is een volledig geautomatiseerde en naadloze samenwerking tussen kookplaat en afzuigkap.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest