088 0101 200 [email protected]

De Comfortlift Vaatwasser van AEG tilt uw vaat naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk! Deze nieuwe afwasmachine heeft namelijk een revolutionair ontwerp, dat volledig om comfort draait.

Het in- en uitruimen van de vaat kan dus veel makkelijker dan nu. Zo wordt deze dagelijke taak misschien niet veel leuker, maar in ieder geval een stuk comfortabeler.

Van Vaatwasser naar Comfortlift Vaatwasser

Gezellig tafelen komt helaas vaak met extra klusjes, zoals het schoonmaken en opruimen van de vaat. Met de komst van de vaatwasser was het niet meer nodig om de pannen en borden met de hand af te wassen. Wel kwam het vervelende klusje van de vaatwasser in- en uitruimen. Gelukkig is zelfs dat klusje, met de innovatie van nu, een stuk comfortabeler geworden.

AEG heeft de eerste vaatwasser geïntroduceerd waarbij de onderste mand naar boven kan worden verplaatst. Met een simpele greep wordt de onderste mand soepel naar hetzelfde niveau als de bovenste mand getild. Zo hoeft u tijdens het in- of uitruimen van de vaatwasser niet meer te bukken. Ook zware pannen kunnen nu makkelijk met twee handen verplaatst worden, zonder dat u ze helemaal vanuit de lage positie omhoog hoeft te tillen.

U kunt de gehele werking bekijken in onderstaande video.

Zelf de Comfortlift Vaatwasser Uitproberen? Dat Kan!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, een video waarschijnlijk nog veel meer. Maar uiteindelijk gaat er niks boven een eigen beleving!

Benieuwd geworden naar de AEG Comfortlift? In de showrooms van Keukenwarenhuis.nl bent u te allen tijde welkom om de apparatuur zelf te testen. Daar heeft u namelijk het meeste aan!

In allebei onze vestigingen in Ter Aar en Dordrecht is de AEG Comfortlift geïnstalleerd. Zo kunt u de vaatwasser uitproberen en het nieuwe gemak zelf beleven.

Naar onze vestigingen >>>

Gelijk een afspraak maken >>>

aeg vaatwasser aeg comfortlift inbouw vaatwasser vaatwasser comfortlift vaatwasser comfortlift vaatwasser

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest