088 0101 200 [email protected]

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar ook naar een goede deal? Dan is een showroomkeuken kopen een goede optie. In deze blog lees je 8 redenen waarom het aanschaffen van een showroomkeuken een goed idee is!

1 – Een showroomkeuken is goedkoop.

Een showroomkeuken heeft een aardige prijs omdat die een tijdje in de showroom heeft gestaan. De keuken is in feite niet meer nieuw, wat terug te zien is op het prijskaartje. Wat ook helpt is dat de keuken ruimte moet maken voor nieuwe modellen, waardoor de aanbieder de prijs nog voordeliger maakt.

De kortingen kunnen flink oplopen. Natuurlijk zijn er showroommodellen die verkocht worden voor 15.000 euro. Echter, nieuw was die keuken wel 30.000 euro! Voor diegenen die een goede deal zoeken, en een klein krasje hier of daar niet erg vinden, is de showroomkeuken een goede deal.

2 – Een showroomkeuken is een tweedehands keuken in uitmuntende staat.

Op Marktplaats en dergelijke worden dagelijks diverse tweedehands keukens aangeboden. Je weet hierbij echter niet wat je koopt. Heeft de keuken altijd op dezelfde plek gestaan? Zijn alle onderdelen nog origineel? Is de keuken wel goed behandeld? Is die vaak gebruikt?

Bij een keukenzaak weet je zeker dat de keuken altijd goed is behandeld is, dat deze overdekt heeft gestaan, en dat deze is gemonteerd en verzorgd door experts. Nog belangrijker? De keuken is op papier wel tweedehands, maar er is geen dag op gekookt! Met andere woorden, zowel de materialen en apparatuur zijn nog als nieuw.

3 – Een showroomkeuken is van top kwaliteit.

Een showroommodel heeft voornamelijk drie functies: mooi zijn, mooi blijven, en mensen inspireren. Met andere woorden, de materialen en de apparatuur die voor een showroomkeuken worden gebruikt zijn de beste van hun soort.

De keuken moet klanten inspireren, zeven dagen per week. Oftewel, een keukenzaak heeft niks aan een showroommodel dat met twee tikken uiteen valt. Showroomkeukens zijn juist robuuste kwaliteitskeukens, die ook nog eens mooi zijn.

4 – Een showroomkeuken zit vol technische snufjes en andere extra opties.

De keukenzaak toont de klant via de showroomkeukens wat er allemaal mogelijk is qua techniek en innovatie. “Ja, leuk, dat je vertelt over een kookplaat met afzuiging, maar wij willen hem graag in het echt zien.” Daarom zitten showroomkeukens vol innovatieve snufjes.

En bij het kopen van een showroomkeuken krijg je al die techniek, al die extra’s, voor een habbekrats. Best prima, toch?

5 – Een showroomkeuken kan direct geleverd worden.

De showroommodellen gaan de verkoop in wanneer ze direct – of bijna – weg kunnen. Dus zoek je een keuken, en kun je hem gelijk plaatsen? Gaan met die banaan! Vandaag kopen is morgen koken, letterlijk.

Voor mensen die een keuken zoeken voor over 6 maanden kan dit natuurlijk een issue zijn. Mogelijke oplossing zijn een deal sluiten met de keukenzaak, of de keuken tijdelijk stallen. Of je kunt dan natuurlijk wachten op de volgende lichting showroomkeukens!

6 – Met een showroomkeuken weet u precies wat u koopt.

Je hebt de keuken volledig gezien, in het echt, en op normale grootte. Je weet dus precies wat je koopt. Hierdoor is het risico op afwijkende kleuren, texturen, en vormen, vrijwel nihil.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest