088 0101 200 [email protected]

Gaggenau is een leidend merk op het gebied van keukenapparatuur, keukentechniek en keukendesign. Met Gaggenau keukenapparatuur breng je de beste functionaliteit en luxe naar jouw eigen keuken. Zo kan je koken als een professional, en tegelijkertijd genieten van de prachtige Gaggenau ontwerpen.

In deze blogpost lees je:

  • Waar Gaggenau vandaan komt,
  • Welke apparatuur dit merk maakt,
  • Hoe u een Gaggenau ontwerp kunt herkennen,
  • Wat Gaggenau differentiëert van andere merken,
  • Hoe deze apparatuur van uw keuken een kookparadijs maakt.

Herkomst van Gaggenau

In 1683 werd Gaggenau opgezet in Duitsland. In de jaren ’90 werd het bedrijf een onderdeel van Bosch-Siemens. Inmiddels is Gaggenau uitgegroeid tot een welbekende naam op het gebied van keukenapparatuur en luxe keukentechniek.

Gaggenau Apparatuur

Het bedrijf specialiseert zich onder andere in ovens, stoomovens, warmhoudlades, magnetrons, volautomatische inbouw koffiemachines, afzuigkappen, wijnklimaatkasten, koel en vries apparatuur, vaatwassers, en meer.

Kortom, indien je keukenapparatuur met ultieme luxe en van een uitmuntende kwaliteit wilt, Gaggenau heeft het.

Prachtig en Robuust Design

De Gaggenau apparatuur herkent je in een oogopslag. Het merk staat bekend om hun moderne esthetiek en luxe design. Hier geen fratsen of tierelantijnen, maar een strakke en robuuste vormgeving.

De keukenapparatuur van Gaggenau is tevens zo ontworpen dat meerdere apparaten naadloos naast elkaar kunnen worden ingebouwd. Zo krijgt jouw keuken een unieke en egale uitstraling.

Gaggenau oven, stoomoven en warmhoudlade.

Gaggenau oven, stoomoven en warmhoudlade.

gaggenau apparatuur

Gaggenau domino kookplaat met onder andere inductie, afzuiging, teppanyaki plaat en gaskookplaat.

Maximale Functionaliteit

Naast de moderne en stoere ontwerpen staat ook functionaliteit bij Gaggenau centraal. De gebruikte techniek evenaart professionele apparatuur en ook qua formaat heeft dit merk meerdere mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de gebruikelijke maten, maar levert Gaggenau ook apparatuur in een groter formaat.

Tevens gaat Gaggenau net iets verder dan de gemiddelde fabrikant. Denk bijvoorbeeld aan inbouw friteuses of grillplaten die direct in jouw keukenblad worden geplaatst. Zo kan je volledig naar eigen smaak een eigen kookzone ontwerpen.

Uw Eigen Kookparadijs

Gaggenau staat voor design, voor uitmuntende techniek en voor extra grote mogelijkheden. Ook biedt Gagganeau luxe apparatuur die niet overal verkrijgbaar is. Bijvoorbeeld de volautomatische inbouw koffiemachines, zodat je elke ochtend opstaat met het perfecte kopje koffie.

Of bijvoorbeeld wijnklimaatkasten, zodat jouw glaasje wijn te allen tijde op de perfecte temperatuur geserveerd wordt.

Zelf Gaggenau Zien?

Benieuwd geworden naar deze exclusieve keukenapparatuur? Er gaat natuurlijk niks boven zelf iets zien, aanraken en beleven. In onze showroom in Ter Aar kan je een selectie aan Gaggenau apparatuur bezichtigen. Uiteraard staan wij altijd klaar met een kopje koffie. Bekijk hier de openingstijden of maak hier een afspraak als je graag direct geholpen wilt worden.

gaggenau

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest