Welkom bij Aanrechtbladen!

aanrechtbladen

Er bestaan verschillende soorten aanrechtbladen. Zowel vanuit een esthetisch als een praktisch oogpunt is de keuze voor een goed keukenblad echter zeer belangrijk.

Uw nieuwe keukenblad moet natuurlijk in de smaak vallen, maar het moet ook voldoen aan uw eisen, zoals onderhoudsgemak, duurzaamheid en hygiëne.

Soorten Aanrechtbladen

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke keukenbladen, zoals:

Welk Aanrechtblad Kiezen?

De keuze van een keukenblad is afhankelijk van vele factoren, waaronder de uitstraling, de kleurdiversiteit, de onderhoudseisen en de duurzaamheid.

De uitstraling, kleur en onderhoudseisen van een aanrechtblad verschillen per soort, en zijn afhankelijk van het materiaal waaruit het keukenblad vervaardigd is.

Kunststof bladen zijn bijvoorbeeld in haast oneindig veel uitvoeringen mogelijk, maar zijn eerder gevoelig voor krassen en vochtschade.

Natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld hout of graniet, zijn beperkter qua kleuren en vereisen veel onderhoud. Daarentegen hebben ze wel een prachtige, natuurlijke en luxe uitstraling.

Wilt u de luxe uitstraling en duurzaamheid van graniet, maar het onderhoudsgemak van een geproduceerd keukenblad? Dan is een Quartztop composiet aanrechtblad uw perfecte match.

Hulp Nodig? Bekijk de Keukenbladen Keuzegids

Heeft u nog geen duidelijk idee over de grootste voor- of nadelen van elk soort keukenblad?

Speciaal hiervoor hebben wij de Keukenbladen Keuzegids opgesteld. Zo kunt u in één oogopslag de belangrijkste eigenschappen van elke soort bekijken.

Klik hier om naar de Keukenbladen Keuzegids te gaan.

aanrechtbladen